Kundehistorier-Langtidsanmeldelse: Cloud Up 2 ultralet telt

Langtidsanmeldelse: Naturehike Cloud Up 2 ultralet telt

Jeg var i tvivl om, hvorvidt jeg skulle købe etNaturehike Cloud Up 2, da jeg næsten ikke kunne finde en eneste anmeldelse (langvarig eller ej) af det på nettet.

Cloud Up 2 er et ultralet telt, som i design minder meget om det velrenommerede Big Agnes Fly Creek.

Den største forskel er, at Cloud Up koster $150, mens Fly Creek, og de fleste andre premium ultralette telte generelt, koster mellem $600 AUD og $1000.

Givet den meget lave pris, kan Cloud Up 2 så modstå elementerne og være et værdigt ultralet telt? Eller er det bare en billig kopi, som vil gå i stykker efter et par gange?

Jeg tog springet og besluttede at købe et for at se, om det ville være egnet til flerdages vandreture og rygsækrejser. Den version, jeg købte, var den opgraderede Cloud Up 2 20D nylon i grå.

Efter et år med teltet er her min langtidsanmeldelse af Naturehike Cloud Up 2.

Hvad er inkluderet

Naturehike Cloud Up Review-2 Pindene og stængerne.

Naturehike Cloud Up 2 leveres med:

  • Teltdug: 20D nylonbelagt silikone
  • Indertelt: 20D nylonbelagt silikone, B3 åndbart net
  • Grundlag: 20D nylonbelagt silikone
  • Stænger: 7001 aluminium
  • Pinde: Aluminium
  • Teltpose og ekstra barduner

Størrelse og vægt

Naturehike Cloud Up 2 teltstørrelse Teltet ved siden af en vandflaske på en liter. Naturehike Cloud Up 2 tent review

Teltet har højde nok til, at man kan sidde komfortabelt i det, selvom indgangen er lidt lille, og jeg synes, at jeg skal klemme mig ind og ud af det.

Det meste af tiden bruger jeg teltet alene, men jeg har delt det et par gange. Der er fint plads til to personer i en nat eller to.

Naturehike laver en tremandsversion af teltet, som er mere velegnet til to personer.

Sætter det op

Naturehike Cloud Up 2 tent review Teltets bagside

Sammen med vægten og prisen blev jeg også tiltrukket af Cloud Up 2 på grund af, hvor nemt det er at sætte op og pakke ned.

Det er helt fritstående, hvilket er meget praktisk, men medmindre man camperer under perfekte forhold, er det nødvendigt med pløkker for at stramme oversejlet.

Det tager kun et par minutter at sætte teltet op og pakke det ned, og det er relativt robust, når det er oppe.

De tre stænger er alle forbundet og klikkes nemt sammen via clips på inderteltet. Oversejlet klikkes fast på inderteltet i hvert af hjørnerne, men jeg kan aldrig få det til at passe og spænde perfekt.

Oversejlet er derfor altid løst nogle steder og blafrer rundt. Det ser ud til at være et almindeligt problem, men det kan afhjælpes ved at bruge de ekstra barduner på oversejlet og ved at spænde oversejlet fast.

Jeg synes også, at det medfølgende bundsejl ofte krøller sammen og ikke yder nogen særlig beskyttelse af teltgulvet. Så det meste af tiden, især på lange vandreture, hvor vægt er en prioritet, lader jeg teltbunden blive hjemme.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *